AvatarⓇ

‘Er bestaan woordlessen en er bestaan levenslessen. Een woordles is een poging om een ervaring via symbolen of klanken over te brengen. … Een levensles is iets dat je doorleeft. Het is iets dat je tegenkomt en hanteert in je leven. Uit de levensles kom je anders te voorschijn, meer ervaren en wijzer’. Uit: ReSurfacing®

Eind 2005 kreeg ik van een vriendin het boek Resurfacing® van Harry Palmer. Het boek maakte mij nieuwsgierig naar de cursus. Zou het een toegevoegde waarde kunnen zijn aan mijn activiteiten met Time out for work? Mijn antwoord daarop is een volmondig JA!
Sinds 2007 ben ik Avatar®master. Ik geef de cursussen met veel plezier en ervaar de vaardigheden die ik hier heb geleerd als zeer bruikbaar binnen mijn andere activiteiten en mijn leven.

‘De missie van Avatar® in de wereld is om integratie van geloofssystemen te katalyseren’.

Wat is Avatar?

Avatar® is het meest krachtige, pure zelfontwikkelings-programma dat beschikbaar is. Het is een serie ervaringsgerichte oefeningen die je in staat stellen jezelf te herontdekken en je bewustzijn af te stemmen op datgene wat je wilt bereiken. Je zult je eigen unieke inzichten en realisaties ervaren. Jij bent het die meer over jezelf te weten komt.

Avatar is een negendaagse zelfempowerment training die gegeven wordt door een wereldwijd netwerk van gelicenseerde Avatar® Masters. Meer dan 70.000 Avatars in 70 landen genieten van de resultaten van Avatar®.

In plaats van je weer een ander stel overtuigingen aan te bieden waarnaar je zou moeten leven, maakt Avatar® het natuurlijke vermogen in je wakker om je eigen overtuigingen te creëren en te discreëren. Met deze vaardigheid kun je jouw leven herstructureren volgens de blauwdruk die je zelf bepaalt.

Eén van de ontdekkingen die veel mensen in de Avatar Cursus doen is het inzicht dat wat je gelooft veel minder belangrijk is dan het feit dát je het gelooft. Avatar®  helpt je in te zien dat er geen ‘goede’ en ‘slechte’ overtuigingen zijn. Er zijn alleen overtuigingen die je bij voorkeur ervaart en overtuigingen die je liever niet ervaart.

Je creëert een ervaring van jezelf als de bron, of schepper van je overtuigingen. Vanuit die plek is het heel natuurlijk en eenvoudig om die overtuigingen te creëren die je voorkeur hebben.

Avatar® werkt via overtuigingsmanagement. Je kunt het gereedschap gebruiken om doelbewust de overtuigingen die je levenspatroon vormen te herstructureren.

Je eigen overtuigingen zijn in feite de belangrijkste krachten die je leven beïnvloeden. Zij bepalen wat je waarneemt en hoe je het waarneemt; ze beïnvloeden je gedachten, je verwachtingen en je acties. Ze vormen je persoonlijkheid. Ze hebben zelfs invloed op het resultaat van je acties en op de manier waarop anderen jou waarnemen en op je reageren.

Avatar®  helpt je om te onderzoeken wat er ‘achter de schermen’ van je bestaan schuil gaat en je niet-bewuste overtuigingen, die je leven maken zoals het is, te herontdekken.

Zou je vrij willen zijn van beperkingen die je ongelukkig maken?
Zou je jouw overtuigingen willen afstemmen op de doelen die je wilt bereiken?
Zou je je zekerder willen voelen over je vaardigheid om je eigen leven te leiden?
Zou je een hogere, wijzere en vredelievender uitdrukking van je zelf willen ervaren?
Zou je in staat willen zijn om boven de strijd en ellende van de wereld uit te stijgen en dat alles te zien voor wat het werkelijk is?
Zou je de staat van bewustzijn willen ervaren die traditioneel wordt aangeduid met het woord “verlichting”?
Dan is Avatar iets voor jou.

Avatar® en ReSurfacing® zijn geregistreerde handelsmerken van Star’s Edge, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voor activiteiten van Time out for work op het gebied van Avatar® gelden de voorwaarden van Star’s Edge®, die gekoppeld zijn de licentie. Deze staan los van de overige activiteiten.

 

Meer weten?